Ota rohkeasti yhteyttä mikäli haluat lisätietoja palveluihimme liittyen

 

Lapin asuntopalvelut LKV Oy
Koskikatu 25 (Rinteenkulma)
96200, Rovaniemi

045 1839 839
oona@oonaparviainen.fi

Y-tunnus: 2699460-5

Tavoitettavissa 10.00-20.00.

Oona Parviainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
 045 1839 839
Ota yhteyttä

Toimin yrittäjänä Lapin Asuntopalvelut LKV Oy:ssä. Yrittäjyys tarkoittaa minulle, etten ole vain töissä, se on minulle elämän tapa. Minulle on tärkeää auttaa sinua saavuttamaan kotisi tai omaisuutta koskeva myyntitavoitteesi sovitussa ajassa. Urheilutaustani ansiosta olen määrätietoinen, joten moni toimeksianto toteutuukin onnistuneina kauppoina sovittuna sopimusaikana. Mielestäni hyvän välittäjän tulee olla helposti tavoitettavissa ja hänen vastuullaan on pitää asiakas ajan hermoilla myyntiprosessin tapahtumista. Huomatessasi olevamme samoilla linjoilla, ota minuun yhteyttä. Halutessasi voit tutustuma minuun paremmin www.oonaparviainen.fi

– Oona

Arto Tuisku

Myyntineuvottelija
 050 441 8357
Ota yhteyttä

Minun aamun ensimmäinen ja illan viimeinen osoite on ollut jo vuosien ajan Etuovi.com. Olen erittäin hintatietoinen, erityisesti Rovaniemen talousalueen kohteista. Leipäni on aina tullut asunnoista. Olen urakoinut koko aikuisikäni ja nyt myynyt kahden vuoden verran. Pelkästään omakotitaloja tuli tehtyä tasan 20 kappaletta.

Uudistuotannon lisäksi huoneistojen osto, remontointi ja myynti ovat minulle tuttua. Olin vahvasti mukana aikanaan omien kohteideni myynnissä, eli tämä on tuttua ja mieleistä työtä. Tiedän rakentamisesta ja remontoinnista paljon. Olen ollut itse monet kerrat myymässä ja ostamassa. Kun valitset minut hoitamaan kotisi myyntiä, saat kaiken tietotaitoni käyttöösi.

– Arto

Niina Tuisku-Karvo

Myyntineuvottelija
 050 322 6260
Ota yhteyttä

Toimin kuusi vuotta tarmokkaana myyntisihteerinä alan konkareille ja nyt kolmenkympin kynnyksellä on koittanut minun aikani välittää. Omaan vankan perustan asiakaspalvelun ja asiakirjahallinnon osalta, joten tällä kombolla saamme mukavasti kaupan jos toisenkin syntymään.

Olen opiskellut ja tehnyt paljon töitä nuoresta lähtien ja juuri niistä kumpuava periksiantamattomuus ja toimeliaisuus ovat myyntivalttini tällä haastavalla sekä niin mielenkiintoisella alalla toimiessa.

Mielestäni on erittäin tärkeää olla ihminen ihmiselle, koska jokainen myyntitilanne on erilainen ja ansaitsee kaiken sille kuuluvan huomion. Nykypäivänä koteja ei osteta vaan ne myydään. Tällä ajatuksella tulen paiskimaan kovasti töitä juuri Sinun kotisi myymisen eteen.

Olethan minuun yhteydessä – Minä Välitän
-Niina

Elisa Mäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV
 045 630 6298
Ota yhteyttä

Olen energinen tehopakkaus, jolla on aina aikaa asuntoasioille. Kiinteistönvälityksessä minua kiehtoo erityisesti ihmisläheisyys ja mahdollisuus päästä auttamaan tärkeässä asiassa, kodin vaihdossa.

Vapaa-aikani vietän mielelläni joogamatolla tai luonnossa lenkkeillen. Harrastukseni tukee läsnäolon ja kuuntelemisen taitoa, mikä on mielestäni erittäin tärkeää tässä ammatissa.

Olen avoin, reippas ja omaan positiivisen asenteen ihmisiä ja elämää kohtaan, nopean reagoinnin tilanteisiin ja helpon tavoitettavauuden. Tunnen hyvin Rovaniemen asuinalueet ja niiden hintatason. Minusta saatte erinomaisen yhteistyökumppanin, jonka hoitoon voitte hyvillä mielin luottaa asuntokauppanne. Ottakaahan yhteyttä minuun ja laitetaan yhteistyö käyntiin.

-Elisa

Eira Kangas

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
 040 839 4598
Ota yhteyttä

Toimin kiinteistönvälittäjänä Lapin asuntopalvelut LKV Oy:ssä. Olen ollut nyt kolme vuotta alalla, joten kokemusta ja ammattitaitoa on jo karttunut hyvin. Olen avoin, energinen, luotettava eli kun asuntosi myynti tulee ajankohtaiseksi niin kutsu minut rohkeasti ilmaiselle arviokäynnille. Samalla voimme keskustella asuntokaupan markkinatilanteesta sekä parhaista myyntitavoista sujuvan asuntokaupan varmistamiseksi.

-Eira