Ota rohkeasti yhteyttä mikäli haluat lisätietoja palveluihimme liittyen

Lapin Asuntopalvelut LKV Oy
Jäämerentie 32
96200, Rovaniemi

045 1839 839
oona@oonaparviainen.fi

Y-tunnus: 2699460-5

Tavoitettavissa 10.00-20.00.

Oona Parviainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
 045 1839 839
Ota yhteyttä

Toimin yrittäjänä Lapin Asuntopalvelut LKV Oy:ssä. Yrittäjyys tarkoittaa minulle, etten ole vain töissä, se on minulle elämän tapa. Minulle on tärkeää auttaa sinua saavuttamaan kotisi tai omaisuutta koskeva myyntitavoitteesi sovitussa ajassa. Urheilutaustani ansiosta olen määrätietoinen, joten moni toimeksianto toteutuukin onnistuneina kauppoina sovittuna sopimusaikana. Mielestäni hyvän välittäjän tulee olla helposti tavoitettavissa ja hänen vastuullaan on pitää asiakas ajan hermoilla myyntiprosessin tapahtumista. Huomatessasi olevamme samoilla linjoilla, ota minuun yhteyttä. Halutessasi voit tutustuma minuun paremmin www.oonaparviainen.fi

– Oona

Eira Kangas

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
 040 839 4598
Ota yhteyttä

Toimin kiinteistönvälittäjänä ja kaupanvahvistajana Lapin asuntopalvelut LKV Oy:ssä. Olen ollut alla jo neljä vuotta, joten kokemusta ja ammattitaitoa on karttunut hyvin. Olen avoin, energinen, luotettava eli kun asuntosi myynti tulee ajankohtaiseksi niin kutsu minut rohkeasti ilmaiselle arviokäynnille. Samalla voimme keskustella asuntokaupan markkinatilanteesta sekä parhaista myyntitavoista sujuvan asuntokaupan varmistamiseksi.

-Eira

Arto Tuisku

Myyntineuvottelija
 050 441 8357
Ota yhteyttä

Minun aamun ensimmäinen ja illan viimeinen osoite on ollut jo vuosien ajan Etuovi.com. Olen erittäin hintatietoinen, erityisesti Rovaniemen talousalueen kohteista. Leipäni on aina tullut asunnoista. Olen urakoinut koko aikuisikäni ja nyt myynyt kolmen vuoden verran. Pelkästään omakotitaloja tuli tehtyä tasan 20 kappaletta.

Uudistuotannon lisäksi huoneistojen osto, remontointi ja myynti ovat minulle tuttua. Olin vahvasti mukana aikanaan omien kohteideni myynnissä, eli tämä on tuttua ja mieleistä työtä. Tiedän rakentamisesta ja remontoinnista paljon. Olen ollut itse monet kerrat myymässä ja ostamassa. Kun valitset minut hoitamaan kotisi myyntiä, saat kaiken tietotaitoni käyttöösi.

– Arto